BRANZOICI

IMG_0730

Pentru preparare iti trebuie:

  • 1 buc. marar
  • 2-3 lingura ulei
  • 500 gr faina alba
  • 1 buc. drojdie verde
  • 400 gr branza dulce

Mod de preparare :

Se pune intr-un vas faina, se face la mijloc o gaura, se adauga drojdia maruntita, putin ulei si putina apa calduta. Se lasa 10-15 minute, pe urma se framnata foarte bine aluatul. Dupa ce e framantat aluatul se lasa sa creasca (langa o sursa de caldura) 30-45 de minute. Se intind foi de marime medie, in mijloc se pune branza amestecata cu mararul si se impatura. Se pun in tava si se lasa aproximativ 30 de minute (pana se rumenesc bine). Cand se scot se dau pe deasupra cu putina apa rece (astfel coaja va deveni mai crocanta).

IMG_0723IMG_0724IMG_0725IMG_0726IMG_0727IMG_0728IMG_0730IMG_0731

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s