Airfryer- Pulpe de pui cu legume Bonduelle

Ingrediente:

  • 6 pulpe dezosate
  • amestec de legume Bonduelle 4 Seasons Mix
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

 

Mod de preparare

1. Pulpele se curata, se spala bine si se lasa la scurs.

 

IMG_6828IMG_6830

 

2. Se face un amestec din uleiul de masline, sare, piper si boia de ardei. Pulpele se trec prin acest amestec, se pun apoi in punga alimentara si se lasa la frigider o ora pentru a se fragezi.IMG_6832 IMG_6833 IMG_6834 IMG_6835

3. Pulpele se pun in Airfyer si se lasa 20 de minute la 200 de grade.

IMG_6838 IMG_6839

 

4. Legumele se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se pun pentru 20 de minute in aparatul de fiert cu aburi.

IMG_6836IMG_6846

 

5 Se poate servi cu mujdei de usturoi sau sos de smanatana cu usturoi. Pofta buna!

IMG_6848

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s