PUBLICITATEA- SUFLETUL AFACERII TALE!

Ai o afacere!!! Deja ai descoperit ca lumea afacerilor este o jungla!Si ca pentru a razbi in aceasta jungla ai nevoie de putin ajutor! Ce fel de ajutor? Publicitate! Publicitatea este sufletul oricarei afaceri! Asa ca daca vrei ca afacerea ta sa mearga in continuare, sa ai succes si sa te dezvolti iti trebuie o publicitate buna.

Unde o gasesti? Peste tot! Dar eu am sa iti prezint azi o companie a carei misiune este sa livreze departamentelor de marketing solutii complete de expunere a mesajelor publicitare.

Este vorba de compania VISION Expo Systems, lansata de un de grup de tineri antreprenori romani si condusa de o echipa de management cu experienta in domeniu. Aceasta companie proiecteaza, testeaza si produse sisteme expozitionale.

logo-4

 

La ei poti beneficia de produse precum: 

  • ROLL- UP
  • POP-UP
  • A-BOARD
  • COUNTER
  • STEAGURI
  • STAND
  • ACCESORII.

Daca ai nevoie de un stand expozitional echipa iti pune la dispozitie peste 90 de modele predefinite. Inainte de executie ai posibilitatea de a previzualiza 3D proiectul.Standurileexpozitionale oferite au la baza un sistem expandabil, ceea ce inseamna ca poti transporta standul cu usurinta, cu masina personala si il poti monta repede, in doar 30 de minute, fara sa ai nevoie de ajutorul unei echipe de profesionisti.Standurile sunt personalizate, sunt create astfel incat sa corespunda cerintelor tale la cel mai inalt nivel calitativ.

2x3_6_stand_02

Daca participi la o conferinta, o promotie sau un eveniment monden si ai nevoie de un banner roll-up tot aici vei gasi solutia perfecta. Vei avea parte de un banner roll-up de calitate, creat in asa fel incat mesajul tau sa fie cat mai vizibil. Deasemenea este usor de transportat deoarece print-ul se ruleaza in interiorul carcasei si astfel va fi si protejat. Montajul poate fi facut rapid in doar 30 de secunde, fara unelte aditionale si fara efort.

Afacerea ta poate inflori si tu ai solutia. Nu trebuie decat sa apelezi la o echipa de profesionisti si acestia vor sti sa iti ofere serviciile necesare pentru ca afacerea ta sa atraga atentia si astfel sa prinda aripi! 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s