PAREREA TA CONTEAZA?!

De cate ori ai avut impresia ca parerea ta nu conteaza?

Ei bine acum am gasit locul unde parerea ta chiar conteaza! Sa iti povestesc mai multe.

Screen-Shot-2014-06-16-at-13.48.13

Recomandati.ro este o comunitate a oamenilor care au beneficiat de serviciile unei anumite firme sau si-au petrecut timpul in diverse locuri si apoi au venit cu pareri sincere despre acestea,  astfel incat tu sa beneficiezi din plin de experienta lor.

Cum functioneaza? Ei bine pe site-ul recomandati.ro exista o sectiune unde poti adauga o firma sau un eveniment. Utilizatorii sunt invitati apoi, daca au beneficiat de serviciile respective, sa iti exprime parerea. Tu, cel interesat de anumite evenimente sau firme, intri pe site si la o simpla cautare gasesti review-urile mai multor persoane si astfel iti poti forma tu insati o parere. 

De exemplu ai o problema de sanatate si vrei sa iti faci niste analize. Vrei sa fii sigur ca alegi un laborator bun astfel ca analizele sa fie facute bine. Intri in categoria sanatate, de aici alegi din categoriile cabinete de stomatologie, clinici, laboratoare de analize si masaj,  categoria laboratoare de analizedeoarece asta te intereseaza . Aici gasesti (pana acum) adaugate doua laboratoare  MedLife Grivita si Synevo Lizeanu. Cele doua laboratoare sunt listate cu descriere, numere de telefon unde te poti programa, adresa (inclusiv localizare pe google maps) si parerile/ review-urile celor care au apelat deja la serviciile acestor laboratoare. Asa iti formezi o parere si alegi cunostinta de cauza.

Ai un copil si vrei sa cauti o gradinita particulara. Intri in categoria copii si aici gasesti o multime de categorii: crese, cursuri pentru copii, frizerii, gradinite particulare,locuri de joaca, magazine, scoli particulare & afterschool. Selectezi categoria gradinite particulare, gasesti aici listate mai multe gradinite si dupa ce le studiezi poti alege ceea ce e mai bine pentru copilul tau. Simplu, nu?

 

Ca sa fie si mai usor pe site gasesti totul impartit pe categorii: copii, frumusete & cosmetica, IT & C, restaurante, sanatate, servicii, shopping, sport & fun, turism.

Eevenimentele sunt grupate in 4 categorii:

  • Teatru & cultura
  • Muzica
  • Sport
  • Diverse.

Bineinteles si tu iti poti exprima parerea/ posta review-uri despre anumite firme, evenimente si astfel sa ii ajuti si tu pe altii. Astfel parerea ta chiar conteaza!

Este un site in continua crestere, care va evolua mereu integrand mereu noi firme, evenimente, review-uri.

Aceasta comunitate se bazeaza pe interactiunile dintre utilizatorii site-ului si pe parerile lor sincere despre anumite firme, evenimente, produse, servicii etc.

Este cea mai simpla modalitate de a afla ceea ce te intereseaza intr-un mod cat mai sincer.

Aici parerea ta chiar conteaza!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s