VISUL MEU PE-O HUSA DE TELEFON!

Fiecare dintre noi avem vise. Unele mai mari, unele mai mici. Unele in alb, negru, altele colorate. La capatul fiecarui drum pe care alegem sa mergem se afla un vis. Fara vise nu am avea orizont. Fara vise viata nu ar avea culori. Deci sa visam impreuna la…orice. Nu conteaza cum e visul, ce forma are, ce culoare are. Important e sa crezi in el si sa mergi cu zambete si veselie inspre el.

De cand ma stiu am visat sa calatoresc. Cand eram copila invarteam globul pamantesc si apoi atingeam cu varful degetului un loc. Imi imaginam ca sunt acolo, visam ca odata, candva, voi atinge acel loc si fizic, nu doar prin intermediul visului.

Unele locuri le-am atins, altele inca asteapta sa fie atinse de mine. Visez mereu, fara sa sterg din culorile visului sau a il iubesc mai putin.

Unul din visele mele este sa vad Parisul. Nu e un vis mare poate pentru unii, dar nu e nici mic pentru mine. este important pentru ca…este un vis de-al meu. Pana cand voi implini acest vis ma rasfat cu lucruri care sa ma tina pe drumul spre…Paris, spre vis.

Intr-o zi, deloc din coincidenta (stiti ca in viata nu exista intamplari sau coincidente) am intrat pe un site. Este site-ul www.photofancy.ro.

Cine sunt ei? 

PhotoFancy este o firma care isi are sediul central in Germania, insa in Romania ii gasim online aici.

Ce ne ofera ei?

editare foto si personalizare produse

1. Editare foto prin intermediul unei aplicatii gratuite de editare a imaginilor, extrem de simplu de utilizat de catre orice utilizator. Prin intermediul acestei aplicatii fotografiilor personale pot fi prelucrate, imbunatatite, personalizate. Poti adauga efecte, poti realiza colaje sau poti sa creezi imagini personalizate cu numele tau prin intermediul optiunii Magic Name.

2. Personalizare produse. Poti personaliza calendare, cani, tricouri materiale textile, huse smartphone, casa & deco, ceasuri, sport & timp liber,  genti, accesorii.

editare foto si personalizare produse

Dar eu am sa va vorbesc despre husele personalizate de  la ei. De fapt despre husa mea personalizata. Asa cum v-am spus lnceputul acestui articol am un vis: vreau sa merg la Paris. Stiti era si un banc pe aceasta tema:

“- As mai vrea la Paris!

– Ai mai fost?

– Nu, dar am mai vrut!”

Asa sunt si eu. Nu am fost la Paris, dar am mai vrut. Si uite asa husa mea personalizata a luat forma de vis cu aroma de Paris…Uite ca am dat-o in versuri deja.

Visul incepe asa:

Selectezi optiunea personalizare produse – huse personalizate- apoi alegi tipul telefonului pentru care doresti sa personalizezi husa (eu am ales Samsung Galaxy S3):

huse smartphone

tipuri telefoane

samsung galaxy

husa Samsung Galaxy

Acum urmeaza partea cea mai frumoasa, dar si mai dificila, in care tu te hotarasti cu ce poza vrei tu sa personalizezi husa ta (pot fi fotografii personale, imagini luate de pe internet etc.). Totul tine de alegerea ta!

Poza mea initiala a fost aceasta:

37304761_700x700min_1

Si am inceput sa personalizez husa astfel incat rezultatul sa fie copie la indigo a visului meu.

carcasa s3

Poti alege dintre husa flip sau carcasa spate. Eu am ales husa flip.

fotografii, efecte, magic name paris turnul final

Am dat comanda si am fost uimita de promtitudinea si seriozitatea lor. Am primit husa foarte repede si este exact cum mi-am imaginat-o. De calitate, reflecta foarte fidel imaginea pe care eu am dorit-o pentru a-mi personaliza husa si este perfecta pentru telefonul meu.

IMG_0948 IMG_0949 IMG_0950 IMG_0951 IMG_0952

Acum am visul meu pe o husa de telefon.

Tu cum ti-ai personaliza husa de telefon? Sau ce alte obiecte te tenteaza sa personalizezi?

Advertisements

3 responses to “VISUL MEU PE-O HUSA DE TELEFON!

  1. Eu as personaliza tot husa de telefon (acelasi ca si al tau), dar as scrie un mesaj motivational…Asa ca sa stiu mereu de unde plec si unde vreau sa ajung…

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s